Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقویم زمانی و نحوه ثبت نام نودانشجویان دانشگاه های تهرانی در مقطع کارشناسی اعلام شد.

به گزارش مهر، آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ در روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ مرداد و اول شهریور با رقابت بیش از یک میلیون و ۲۴۷ هزار و ۴۴۹ نفر در ۳۹۲ شهر کشور برگزار شد. در این بین از میان یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۰۶ نفر مجاز به انتخاب رشته در کنکور سراسری ۹۹ تعداد ۴۶۹ هزار و ۹۴ نفر نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت اما نتایج نهایی کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ روز جمعه ۹ آبان در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد و تعداد ۱۸۹ هزار و ۹۴۸ نفر پذیرفته شدند.

اکنون برخی از مهمترین دانشگاه‌ها نحوه ثبت نام، زمان ثبت نام، مدارک مورد نیاز و همچنین زمان آغاز کلاس‌های نودانشجویان (در مقطع کارشناسی) را اعلام کردند که به شرح زیر است؛

دانشگاه تهران

براساس اعلام دانشگاه تهران ثبت نام نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹ ۱۴۰۰ دانشجو در کلیه مقاطع تحصیلی(کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) از ۱۰ آبان ماه تا ۱۶ آبان ماه صورت می گیرد. کلاس های نودانشجویان نیز از ۱۷ آبان ماه آغاز می‌شود.

در روزهای یکم، دوم و سوم آذرماه فرایند حذف و اضافه انجام می شود.

دانشگاه شهید بهشتی

زمان پذیرش غیر حضوری پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی از ساعت ۱۱ روز یکشنبه یازدهم آبان ماه تا روز سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه انجام می شود. اصل مدارک مورد نیاز هنگام ارائه در زمان پذیرش حضوری باید با مدارک بارگذاری شده در سیستم جامعه آموزشی گلستان دانشگاه مطابقت داشته باشد و مسئولیت عواقب ناشی از عدم تطابق بر عهده پذیرفته شده است.

همچنین با توجه به شرایط حاکم تاریخ پذیرش حضوری و قطعی از طریق سایت دانشگاه علامه می‌شود و تا تاریخ مذکور و تکمیل مراحل پذیرش حضوری ثبت نام دانشجو به صورت مشروط خواهد بود.

اصل شناسنامه و کارت ملی، گواهی پذیرش غیر حضوری اخذ شده از سیستم آموزشی گلستان دانشگاه، اصل مدرک دیپلم که تاریخ اخذ مدرک یا گواهی آن در هر یک از رشته های تحصیلی باید حداکثر تا پایان ۲۰ مهرماه ۹۹ باشد، اصل ریز نمرات سه سال قبل از دیپلم که به تایید مدرسه و یا اداره آموزش و پرورش رسیده باشد، اصل مدرک نظام وظیفه، مدرک ایثارگری خاص دانشجویان شاهد، اصل شناسنامه عضو هیات علمی خاص پذیرفته شدگان با تسهیلات فرزندان هیات علمی از جمله مدارک مورد نیاز برای ثبت نام به شمار می روند.

دانشگاه علم و صنعت

دانشگاه علم و صنعت اعلام کرده است؛ ثبت نام الکترونیکی (غیرحضوری) پذیرفته شدگان جدیدالورود مقطع کارشناسی از ۱۱ آبان آغاز و تا ۱۲ آبان ماه ادامه دارد.

در مرحله دوم پذیرفته شدگان باید مدارک مورد نیاز از جمله اصل و یا گواهی دیپلم، اصل کارنامه تحصیلی دیپلم، اصلا مدرک پیش دانشگاهی، اصل کارنامه تحصیلی مقطع پیش دانشگاهی و ... را با پست پیشتاز از ۱۷ ابان ماه تا ۲۲ آبان ارسال کنند. تمامی مدارک باید به آدرس پستی ۱۶۸۴۶-۱۳۱۱۴ و به نشانی دانشگاه علم و صنعت ایران ارسال شود.

در زمان ثبت نام در صورت عدم بارگذاری مدارک، عدم ثبت نام اینترنتی و یا عدم ارسال اصل و یا گواهی مدارک از انتخاب واحد جلوگیری می شود.

دانشگاه آزاد

پذیرفته شدگان سـال ۹۹ در کلیـه مقـاطع تحصیلی در دانشگاه آزاد می توانند از طریق باجه های پستی مدارک تحصیلی و هویتی خود را بـا ممهور کردن آنها به مهر شرکت ملی پست، پاکت گذاری کرده و با استفاده از سـرویس پیشـتاز بـه دبیرخانـه واحد دانشگاهی محل پذیرش ارسال کنند.

مشمولان مورد نظر بدون مراجعه به دانشگاه با ارائه کارنامه قبولی در آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور و یا سایت مرکز سنجش، پذیرش و فـارغ التحصـیلی دانشـگاه آزاد اسـلامی بـه یکـی از دفـاتر خـدمات الکترونیک (پلیس +۱۰) محل دانشگاه قبولی یا محل سکونت مراجعه نمایند. ضمناً در این خصوص الزامی برای ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی از سوی دانشگاه ها به دفاتر خدمات الکترونیک نیست.

درخواست معافیت تحصیلی در واحدهای دانشگاهی مستقر در شهر تهران به صـورت اینترنتـی بـوده کـه دانشــجویان ورودی ســال جدیــد مــی تواننــد بــا مراجعــه بــه ســایت ســازمان وظیفــه عمــومی بــه آدرس http://service.epolice.ir یا http://epolice.ir برای دریافت مجوز ثبت نام(معافیت تحصیلی) اقدام نمایند. ضمن اینکه سامانه دفاتر پلیس +۱۰ همچنان همانند بند ۱ فعال بوده، لیکن اولویت با ثبت درخواست اینترنتی است.

دانشگاه صنعتی شریف

پذیرش دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۹ از روز یک‌شنبه ۱۱ آبان تا روز پنج‌شنبه ۱۵ آبان‌ماه از طریق سامانه‌ آموزش دانشگاه به نشانی https://edu.sharif.edu انجام می‌شود. کلاس‌های مربوط به این دسته از دانش‌جویان از روز شنبه ۱۷ آبان آغاز خواهند شد.

دانشگاه سوره

ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی آزمون سراسری در رشته ارتباط تصویری و نقاشی روز چهارشنبه ۱۴ آبان از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۶ و در رشته سینما روز پنج شنبه ۱۵ آبان از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۶ انجام می شود.

براساس اطلاعیه دانشگاه سوره، پرداخت علی الحساب شهریه به مبلغ ۱۰ میلیون ریال به حساب کاربری دانشجو در سامانه گلستان دانشگاه الزامی است. کلاس ها به صورت مجازی از ۱۷ آبان ماه آغاز می شود.

دانشگاه علامه طباطبایی

فرآیند ثبت نام در دانشگاه علامه طباطبایی دو مرحله الکترونیکی و ارسال مدارک صورت می گیرد؛ ثبت نام غیر حضوری الکترونیکی از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه لغایت ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۴ آبان با ورود به سامانه آموزشی گلستان توسط هر یک از پذیرفته‌شدگان باید انجام شود. در صورتی که هر یک از این دو مرحله طبق زمانبندی اعلام شده انجام نشود انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

پـذیـرفـتـه شـدگـان دوره نوبت دوم نیز باید مـبلغ یک میلیون و سیصدوپنجاه هزار تـومـان را بـه عنوان شهریه علی الحساب از طریق شبکه شتاب، بصورت online در زمان ثبت نام غیر حضوری از طریق درگاه های اینترنتی پرداخت کند.

برای رویت برنامه درسی و واحدهای ارائه شده نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به سایت سامانه آموزشی گلستان به آدرس ir.ac.atu.ems مراجعه و از شماره دانشجویی به عنوان شناسه کاربری و از کد ملی به عنوان گذر واژه استفاده شود.

دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی

انجام ثبت‌نام الکترونیکی پذیرفته شدگان کارشناسی، از ساعت ۱۳ یکشنبه تا ساعت ۱۳ چهارشنبه ۱۴ آبان در سایت آموزشی دانشگاه به آدرس http://golestan.kntu.ac.ir امکان‌پذیر خواهد بود.

پذیرش با توجه به مدارک بارگذاری شده صورت می‌گیرد و بارگذاری مدارک به صورت دقیق، مطابق با موارد اعلام شده در راهنما، مرتبط با موضوع خواسته شده و همچنین خوانا بودن مدرک بسیار ضروری و الزامی است.

اصل مدرک یا گواهی پایان دوره متوسطه دوم یا اصل مدرک یا گواهی پایان دوره پیش‌دانشگاهی (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل و با درج رشته تحصیلی، بخش و شهرستان محل اخذ مدرک)، اصل کارنامه تحصیلی دوره متوسطه دوم یا اصل کارنامه دوره پیش‌دانشگاهی (عکس‌دار، با امضاء و ممهور به مهر مدرسه یا سازمان آموزش و پرورش)، (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه‌های دهم تا دوازدهم با مهر مدیر یا معاون دبیرستان) مخصوص دانشجویان نظام جدید و مدرک یا گواهی دیپلم و اصل کارنامه تحصیلی دیپلم (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی) در هر یک از سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۸ از جمله مدارک مورد نیاز به شمار می رود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علائم کرونا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن گروه تروریستی الاحوازیه تقویم زمانی نودانشجویان دانشگاه تهران علائم کرونا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن گروه تروریستی الاحوازیه مدارک مورد نیاز مقطع کارشناسی آموزشی گلستان پذیرفته شدگان مدرک یا گواهی پیش دانشگاهی انجام می شود غیر حضوری آبان ماه اصل مدرک ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مشترکات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی بین مردم ایران و عراق موجب شده است که ما فارغ از مرز‌های جغرافیایی ایران و عراق، این دو کشور را به عنوان یک امت مشترک و ملت واحد تلقی کنیم و پیشرفت‌های عراق را پیشرفت‌های خود می‌دانیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری علمی با کشور‌های همسایه بویژه کشور عراق است و کشور دوست و برادر عراق را اولویت اول دانشگاه تهران در توسعه تعاملات علمی و دانشگاهی می‌دانیم.

مقیمی از ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین‌المللی در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این نقشه راه، اولویت اصلی ما به کشور‌های منطقه اختصاص پیدا کرده است. همچنین ساختاری را برای ایجاد شعبه‌های دانشگاه تهران در خارج از مرز‌های جغرافیایی ترسیم کرده و سه خوشه اصلی شعب شامل شعبه‌های مربوط به حوزه کشور‌های خاورمیانه و آفریقا، خوشه کشور‌های حوزه اوراسیا و خوشه شبه قاره هند را به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسانده‌ایم.

وی از افتتاح شعبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در آفریقای جنوبی همزمان با سفر آتی رئیس‌جمهور کشورمان به این کشور خبر داد و گفت: شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان راه‌اندازی شده و پذیرش دانشجو در این شعبه آغاز شده است و شروع به کار این شعبه دانشگاه تهران را به زودی شاهد خواهیم بود. در دوبی نیز شعبه دانشگاه تهران در حال شکل‌گیری است و بر اساس مذاکرات با مقامات هندوستان، به زودی شعبه دانشگاه تهران در دهلی نو تأسیس خواهد شد.

رئیس دانشگاه تهران با اعلام اینکه اولین اقدام دانشگاه تهران در ۲.۵ سال اخیر تلاش برای ایجاد شعبه دانشگاه در کشور دوست و برادر عراق بوده است، به همکاری‌ها و مراودات گسترده دانشگاه تهران با دانشگاه‌های عراق و امضا و مبادله تفاهم‌نامه‌هایی با این دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: با وجود همه این تعاملات، هدفگذاری اصلی دانشگاه تهران در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهر‌های عراق است. رویکردمان در خصوص شعبه عراق با شعب سایر کشور‌ها کاملاً متفاوت است و هدفمان این است که رشته‌های مورد نیاز دولت و مردم عزیز عراق در این شعبه راه‌اندازی شوند.

رئیس اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران، با اشاره به اینکه دانشگاه‌های برتر ایران منتظر هستند تا بر اساس نتیجه راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نسبت به گسترش فعالیت‌های خود در عراق جدی‌تر عمل کنند، سرعت‌بخشی برای صدور مجوز‌های لازم در خصوص راه‌اندازی این شعبه دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق فصل جدیدی در روابط علمی و دانشگاهی دو کشور ایجاد می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای حقوقی به منظور تأمین فضای فیزیکی و برخی دیگر از خدمات مورد نیاز برای شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، با یک سرمایه‌گذار عراقی منعقد کرده‌ایم که بر این اساس ساختمان مناسبی نیز برای شعبه عراق اختصاص پیدا کرده و استاندارد‌های مدنظر وزارت علوم عراق در آن اعمال می‌شود.

مؤسس و رئیس کرسی کارآفرینی یونسکو در آسیا و اقیانوسیه، از آمادگی این کرسی و دانشگاه تهران به منظور توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های کارآفرینی، مهارت‌ورزی دانشجویان، اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه تهران با دانشگاه‌های کشور عراق و استقرار شعبه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در عراق با محوریت شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف خبر داد و از معاون وزیر علوم عراق خواست تا تعدادی از اساتید برجسته و تراز اول دانشگاه‌های عراق را برای عضویت هیأت علمی وابسته دانشگاه تهران در شعبه نجف اشرف معرفی نماید تا پس از بررسی پرونده علمی آنها، در دستور کار هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه تهران قرار گیرد.

در ادامه، الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور دکتر یحیی بوذری‌نژاد مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق، دکتر عبدالرضا سیف رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دکتر حمید زارع رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ دانشجو از کشور عراق در حال تحصیل در دانشگاه تهران هستند که بیش از ۸۰ درصد آنها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، تمرکز دانشگاه تهران در توسعه روابط با عراق را ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف دانست و افزود: بر اساس رشته‌هایی که در شعبه عراق راه‌اندازی می‌شوند و با توجه به اینکه اساتید در این شعبه به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس خواهند کرد، در حال شناسایی و انتخاب اساتید دانشگاه تهران برای تدریس در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف هستیم.

در ادامه یحیی بوذری‌نژاد، مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق نیز از رشته‌های گروه‌های مدیریت، حقوق نفت و گاز، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی کامپیوتر، علوم سیاسی و ... به عنوان رشته‌های اولویت‌دار برای راه‌اندازی در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نام برد و با ابراز امیدواری نسبت به انجام اولین دوره پذیرش دانشجو در این شعبه برای سال تحصیلی آینده، بیان داشت: در این شعبه علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه تهران، از همکاری استادان تراز اول دانشگاه‌های عراق نیز استفاده خواهیم کرد.

 لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق نیز با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، از معاونت پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق به عنوان یک نهاد راهبردی و به مثابه ستون فقرات این وزارتخانه با ماموریت‌هایی نظیر مسئولیت تمام امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های عراق، رتبه‌بندی مجلات علمی عراقی، رصد وضعیت دانشگاه‌های عراق در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، رصد مقالات و آثار علمی دانشگاه‌های عراق، بررسی توافق‌نامه‌های بین دانشگاه‌های عراق با دانشگاه‌های دیگر کشورها، بازنگری و بروز رسانی سرفصل‌های دروس دانشگاهی و ... نام برد.

معاون وزیر علوم عراق همچنین با استقبال از تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، بیان داشت: پرونده ایجاد این شعبه را پس از مطالعه دقیق، به بخش مربوطه در وزارت علوم عراق ارجاع داده‌ایم. تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف یک اولویت برای ما محسوب می‌شود و شخص وزیر علوم عراق کاملاً در جریان تأسیس این شعبه قرار دارد؛ بنابراین با تسریع در بررسی پرونده، امیدواریم به زودی شاهد نهایی شدن تأسیس این شعبه دانشگاهی در عراق باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در بخش دیگر این نشست، با اشاره به حضور دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی حاضر در میان ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه بر اساس آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی سایمگو، خاطرنشان کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تفاهمی دارند که فعالیت‌های بین‌المللی مشترکی را رقم زنند.

وی از برگزاری جشن یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت آموزش عالی در جهان در خرداد ماه از سوی دانشگاه تهران خبر داد و بیان داشت: هر چند ۹۰ سال از قدمت ساختمان‌ها و مکان فعلی دانشگاه تهران وجود دارد می‌گذرد، اما سیر تکامل دانشگاه تهران بیانگر این است که قدمت دانشگاه تهران بسیار فراتر از ۹۰ سال است. یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور را با قدمت ۱۷۵۰ سال به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در ایران معرفی کرده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ مصوب کرد که دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت آموزش عالی در ایران است.

رئیس ستاد بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی ایران با دعوت از هیئت عراقی و رؤسای دانشگاه‌های برتر عراق برای حضور در آئین افتتاح این بزرگداشت که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس‌جمهور کشورمان، مأموریت ویژه‌ای را برای فعالیت‌های ارتقای نقش دانشگاه در تمدن‌سازی برعهده دانشگاه تهران قرار داده است، افزود: دانشگاه تهران در طول سال‌های فعالیت خود ۷۰۰ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا منعقد کرده است و ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ مراسم باشکوهی با حضور رؤسای دانشگاه‌های مهم دنیا و شخصیت‌های بین‌المللی در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران دارای نزدیک به ۵۰ هزار دانشجو، ۲۲۰۰ عضو هیأت علمی دائم و ۴ هزار عضو هیأت علمی پاره وقت است، گفت: اکثر اساتید دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و بیش از ۱۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های کشور‌های اروپایی در حال گذراندن فرصت مطالعاتی یا تدریس فصلی در دانشگاه‌های معتبرآمریکا و کانادا هستند؛ بنابراین دانشگاه تهران بخاطر قدمت و پایداری خود و با اتکا به اعضای هیأت علمی توانمند توانسته است در دنیا بدرخشد و دانشگاه‌های غربی نیازمند ظرفیت‌های علمی و توان اساتید ما هستند.

در پایان این دیدار، هدایایی به رسم یادبود از سوی رئیس دانشگاه تهران به دکتر لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی عراق و هیأت همراه ایشان متشکل از مدیران کل و رؤسای ادارات این معاونت تقدیم شد.


 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا