Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، با توجه به تاخیر زمان اعلام نتایج کنکورهای امسال، تغییراتی در برنامه دانشگاه برای دانشجوهای جدید الورود رقم زده خواهد شد.

کنکورهای امسال متاثر از شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور با تاخیر برگزار شد و به همین دلیل زمان اعلام نتایج هم به تعویق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره این ویدئو را مشاهده کنید: 

ابتدا پیش بینی می شد که سازمان سنجش آموزش کشور نتایج همه کنکورها را تا پایان مهر ماه 99 و اوایل آبان ماه 99 اعلام کند تا دانشجوهای جدید تقریبا از ابتدای ماه آبان ماه سر کلاس حاضر شوند.

اکنون که در ابتدای آبان ماه هستیم نتایج نهایی پذیرفته شدگان کنکور دکتری سال 99 برای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شده و نتایج دانشگاه آزاد هنوز اعلام نشده است؛ همچنین  نتایج پذیرش براساس  سوابق تحصیلی کنکور سراسری هم اعلام شده است؛ اما نتایج نهایی پذیرفته شدگان دو کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشد هنوز اعلام نشده است.

براساس پیش بینی اولیه از زمان اعلام نتایج، اغلب دانشگاه ها برای دانشجوهای جدید در ترم مهر برنامه ریزی کردند و تقویم آموزشی را هم چیدند اما اکنون با توجه به تاخیر پیش آمده در اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی مقاطع مختلف تحصیلی، احتمالا تغییراتی را در برنامه ‌های آموزشی دانشجویان نوورود در دانشگاه ها شاهد باشیم.

خبرنگار فارس این موضوع را پیگیری کرده است.

*دانشگاه ورود دانشجوهای جدید به دانشگاه ها تغییری نمی کند

ابتدا خبرنگار فارس تغییرات احتمالی در برنامه آغاز کار دانشگاه ها برای دانشجوهای جدید الورود در نیم سال جاری را از معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری کرد.

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که با توجه به تاخیر زمان اعلام نتایج کنکورهای امسال، آیا تغییری در برنامه دانشگاه برای دانشجوهای جدید الورود لحاظ می شود، گفت: فعلا تعییری نداریم.

وی توضیح داد: برنامه ریزی ها برای برنامه ورود دانشجویان جدیدالورود فعلا کمافی سابق است و در این باره هنوز تغییری پیش بینی نشده است.

*برنامه ورود دانشجویان جدید به دانشگاه از 10 آبان آغاز می شود

خبرنگار فارس برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره به سراغ دانشگاه ها هم رفت و برنامه آنها برای ورود دانشجوهای جدید را جویا شد. 

داود رشتچیان معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف در این باره از آغاز برنامه ورود دانشجوهای جدید به دانشگاه به زودی و در هفته آینده خبر داد.

وی به خبرنگار فارس، گفت: برنامه ریزی برای ورود دانشجوهای جدید به دانشگاه صنعتی شریف انجام شده و طبق زمان بندی قرار است برنامه ورود از ١٠ آبان ماه جاری آغاز شود.

*برنامه ریزی برای نودانشجویان تا پایان هفته اعلام می شود

خبرنگار فارس همچنین در این رابطه برنامه دانشگاه های دیگری را هم جویا شد.

سید حسین حسینی معاون آموزشی دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار فارس در پاسخ به این سوال که با توجه به تاخیر زمان اعلام نتایج کنکورهای امسال، آیا تغییری در برنامه دانشگاه برای دانشجوهای جدید الورود لحاظ می شود؟ گفت: برنامه ریزی برای ورود دانشجوهای جدید به دانشگاه در دست انجام است.

وی با اشاره به تاخیر در برگزاری کنکورهای امسال و همچنین تعویق اعلام نتایج کنکور نسبت به سال های قبل، گفت: برنامه ریزی برای نودانشجویان دانشگاه تهران در پایان این هفته اعلام می شود.

 *تاخیر در آغاز کلاس ها، تقویم آموزشی دانشگاه را تغییر داد

در همین رابطه دانشگاه علم و صنعت هم از تغییر تقویم آموزشی دانشجویان نوورود این دانشگاه در ترم جاری خبر داد.

سید جواد حجازی مدیر کل روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت گفت: با توجه به تاخیر پیش آمده توسط سازمان سنجش آموزش کشور در اعلام اسامی پذیرفته شدگان مقاطع مختلف تحصیلی، برنامه‌ کلاس‌ های دانشجویان نوورود این دانشگاه تغییر کرد.

وی گفت: قبلا زمان آغاز کلاس‌ های مقطع تحصیلات تکمیلی از ۳ آبان ماه پیش بینی شده بود که در برنامه جدید کلاس های این مقطع از ۱۰ آبان‌ ماه آغاز خواهد شد.

حجازی ادامه داد: همچنین قبلا زمان آغاز کلاس ‌های مقطع کارشناسی ۳ آبان ماه تعیین شده بود که در برنامه جدید از ۱۴ آبان ‌ماه برگزار آغاز خواهد شد.

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت افزود: با توجه به تغییرات ایجاد شده در زمان آغاز کلاس ‌های، تقویم آموزشی دانشگاه تغییر خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری دانشجو فارس دانشگاه آزمون تقویم آموزشی دانشگاه تاخیر در آغاز کلاس ها اعلام نتایج کنکور زمان اعلام نتایج برنامه ریزی توجه به تاخیر برنامه دانشگاه آموزشی دانشگاه پذیرفته شدگان خبرنگار فارس تقویم آموزشی برنامه ورود دانشگاه ها آغاز کلاس پیش بینی آبان ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • مراسم تشییع شهدای تازه تفحص شده در اصفهان آغاز شد
  • صعود سراسری بازی دراز بازهم به تعویق افتاد
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی